1. Maraton Alt / Fenerium Alt - Satış Danışmanı

Fenerium için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Maraton Alt / Fenerium Alt - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Alt Yüklenici Kontratlar Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alt Yüklenici Kontratlar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Harita ve Alt Yapı Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akzirve Gayrimenkul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita ve Alt Yapı Şefi arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı I Bebek Cadde

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı I Bebek Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdürü I Bebek

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bluemint Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü I Bebek arayışımız bulunmaktadır.

6. I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cenal Elektrik Üretim A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

8. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMLAK İZMİT MERKEZ TEMSİLCİLİĞİ için Kocaeli bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İç Hesap Denetim ve Cari Hesap Uzmanı

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORO İSTANBUL ALTIN VE GÜMÜŞ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Hesap Denetim ve Cari Hesap Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Müdür Asistanı

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İnşaat Mühendisi

DORA ÜST YAPI VE ALT YAPI İNŞAAT TAAH. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Gece Müdürü

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gece Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Kontrol Sorumlusu

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEW GOLDEN GATE ALTIN KUYUMCULUK İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Müzik Öğretmeni

ÖZEL ALTIN KANATLAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müzik Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Kontrol Sorumlusu

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEW GOLDEN GATE ALTIN KUYUMCULUK İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. İhale Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYTUNA SAĞLIK EĞİTİM ALTIN İNŞAAT DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhale Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Vezne Sorumlusu

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKGÜNLER KIYMETLİ MADENLER VE ALTIN ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. İç Denetim Müdürü

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGS ALTIN GEZEGEN VARLIK YÖNETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Yönetici Asistanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMEK Hukuk Bürosu –Av. Altın MİMİR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Bakım Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUN GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Kontrol Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUN GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Sayım ve Mal Kabul Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUN GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sayım ve Mal Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. E-Ticaret Satış ve Operasyon Uzmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız RİMA GOLD ALTIN TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Satış ve Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEYLER ALTIN MÜCEVHERAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Yurt Dışı Eğitim Satış Müdürü

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Eğitim Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.