1. Veteriner Sağlık Teknikeri

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYBÜKE PAMUKÇU için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. İnşaat Saha Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONSERA YAPI ENDÜSTRİ VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKETİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Saha Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Mekanik Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Liv Hospital için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFOR HOLDİNG için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Karbon Maden Lojistik San.Tic.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Makine Teknikeri

Elektrikli Ev Aletleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOTORFAN ELEKTRİK SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Dizayn Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZATA TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Bakım Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYPAK STRETCH FİLM AMBALAJ MAKİNE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Harita Teknikeri (Antalya)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Kontrol Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMS Uğur Metal için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Maden Teknikeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜPER ENERJİ MADENCİLİK İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maden Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Makine Bakım Teknikeri

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turan Plastik San. ve Tic. A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektronik Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Anestezi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERCAN HASTANESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anestezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Makine Teknikeri

Desa Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Sağlık Teknikeri

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız PR PARTNERS-Promasaj için İstanbul(Avr.) +16 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Onarım Teknikeri

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Onarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Teknikeri

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Gıda Teknikeri

Doğuş Çay için İstanbul Anadolu bölgesinde Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Teknikeri / Teknisyeni (Muğla İşletmeler)

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GDZ Enerji Yatırımları Aş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri / Teknisyeni (Muğla İşletmeler) arayışımız bulunmaktadır.

21. Sorumlu Anestezi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL GÖZTEPE SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sorumlu Anestezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Beton Laboratuvar Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beton Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalibrasyon ve Kalifikasyon Teknikeri/Üretim

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sanovel İlaç için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalibrasyon ve Kalifikasyon Teknikeri/Üretim arayışımız bulunmaktadır.

24. Mekanik Bakım Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Maliyet Muhasebesi Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROVET Veteriner Ürünleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.