1. Veteriner Hekim

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSAY VETERİNERLİK HİZMETLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim arayışımız bulunmaktadır.

2. Veteriner Hekim

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN TAVUKÇULUK SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim arayışımız bulunmaktadır.

3. Veteriner Sağlık Teknikeri

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYBÜKE PAMUKÇU için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Veteriner Sağlık Teknikeri

Vital Veteriner için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Veteriner Sağlık Teknikeri

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSAY VETERİNERLİK HİZMETLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARİF HİKMET için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İşyeri Hekimi - Balıkesir(Kısmi)

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tepe İSG için Balıkesir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İşyeri Hekimi - Balıkesir(Kısmi) arayışımız bulunmaktadır.

8. Diş Hekimi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız STR GRUP SAĞLIK HİZMETLERİ AŞ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

9. Pratisyen Hekim

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız STR GRUP SAĞLIK HİZMETLERİ AŞ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim arayışımız bulunmaktadır.

10. Pratisyen Hekim - Bodrum

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim - Bodrum arayışımız bulunmaktadır.

11. Tıbbi Sekreterlik

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maral Veteriner Hizm.Tic.Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Sekreterlik arayışımız bulunmaktadır.

12. Diş Hekimi

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ SAĞLIK EĞİTİM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

13. Gastroenteroloji ve Hepatoloji Kat Hekimi

Koç Üniversite Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gastroenteroloji ve Hepatoloji Kat Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

14. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SONODENT SAĞLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Cerrahi Kat Hekimi

Koç Üniversite Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Cerrahi Kat Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

16. Diyaliz Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erdem Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diyaliz Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

17. Veteriner Sağlık Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anatolia Hayvan Hastanesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Diş Hekimi Asistanı-Bursa

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı-Bursa arayışımız bulunmaktadır.

19. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Diş Hekimi Asistanı Aranıyor

Dr Seher Pehlivanoğlu Muayenehanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı Aranıyor arayışımız bulunmaktadır.

21. Maliyet Muhasebesi Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROVET Veteriner Ürünleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Sosyal Medya Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEK-YOL İNŞAAT TAAHHÜT ÜRETİM MADENCİLİK PETROL OTOMOTİV NAKLİYAT TURİZM GIDA SAN VE TİC AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız …

23. Keşif Metraj Mukayese

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEK-YOL İNŞAAT TAAHHÜT ÜRETİM MADENCİLİK PETROL OTOMOTİV NAKLİYAT TURİZM GIDA SAN VE TİC AŞ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Keşif …

24. İşe Alım Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Eps Üretim Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Yapı için Sakarya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eps Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.