1. İdari İşler Uzmanı(Kayseri)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAVAGO LOJİSTİK HİZMETLERİ A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzmanı(Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

2. Şube Müdürü - Kayseri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe -Finans Stajyeri

Beşiktaş Denizcilik A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe -Finans Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Stajyer - Genel

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Damat-Tween için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Stajyer - Genel arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Stajyeri

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLGAR VİTAMİN VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Pazarlama Stajyeri - HD Holding

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri - HD Holding arayışımız bulunmaktadır.

7. Stajyer Mühendis

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balta Group Turkey için Uşak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

8. Gratis - Uzun Dönem Stajyer

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis - Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Başvuru - Engelli Kadrosu

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYSERİGAZ-Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Engelli Kadrosu arayışımız bulunmaktadır.

10. Bordro ve Özlük İşleri Stajyeri

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kazancı Holding için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Grafik Tasarım Stajyeri

FLO Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Grafik Tasarım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Grafik Tasarım Stajyeri

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Grafik Tasarım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Varlık Değerlendirme Stajyeri

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Varlık Değerlendirme Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Punch, Kaynak, Montaj Ustası

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bşr Mühendislik için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Punch, Kaynak, Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. İthalat Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORM SÜNGER VE YATAK SAN. TİC. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Sevkiyat Şoförü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunpa Orman Ürünleri Pazarlama İth.İhr. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Kontrol Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖDÜL MADENİ EŞYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOKGÖZ BETON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Elemanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saspar Mobilya Ev Tekstili Sanayi Ticaret Limited için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Müdürü(Mavi-Yargıcı-Polo-Puma-Hummel-Vans-Columbia Şubelerine)

Sezda Giyim Öze Eğitim Hiz.Nak.İth.İhr.ve Tic.Ltd.Şti için Kayseri, Samsun, Kastamonu, Trabzon, Ank... bölgesinde Mağaza Müdürü(Mavi-Yargıcı-Polo-Puma-Hummel-Vans-Columbia Şubelerine) arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

MARKA KAYIŞ RULMAN için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mali İşler Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞYAZICIOĞLU TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Montaj Ustası

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bşr Mühendislik için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Destek Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız EREMİZ ISITMA SOĞUTMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.