1. Lojistik Pazarlama Uzmanı

VİP ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış ve Pazarlama Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTERİA DANIŞMANLIK ULUSLARARASI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Hava Kargo İhracat Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava Kargo İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REC ULUSLARARASI İNŞAAT YATIRIM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Yönetici Asistanı

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız JURA ULUSLARARASI DIŞ.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Gayrimenkul Satış Danışmanı

KÜKRER ULUSLARARASI NAKLİYAT için Eskişehir bölgesinde Gayrimenkul Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Export Sales Representative

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANATRİCA ULUSLARARASI MADEN VE KİMYA YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

8. Health Care Communication

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MVİ ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Adana +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Health Care Communication arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Başvuru

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN ULUSLARARASI LİMAN İŞLETMECİLİĞİ A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

10. Aşçı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız US ULUSLARARASI SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

11. Sigorta Satış Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız US ULUSLARARASI SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Healthcare Insurance Specialist

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MVİ ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Healthcare Insurance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

13. Sigorta Teknik Personeli

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız US ULUSLARARASI SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. Bakım Teknisyeni / Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKYAPAK ULUSLARARASI DIŞ TİC. MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni / Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Klinik Araştırma Uzmanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UDEM ULUSLARARASI BELGELENDİRME DENETİM EĞİTİM MERKEZİ SAN. VE TİC.A.Ş için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak Klinik Araştırma Uzmanı …

16. Teknik Uzman

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UDEM ULUSLARARASI BELGELENDİRME DENETİM EĞİTİM MERKEZİ SAN. VE TİC.A.Ş için Ankara bölgesinde Serbest olarak çalışacak Teknik Uzman arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ofis Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REC ULUSLARARASI İNŞAAT YATIRIM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ITS. CALEB BRETT/DENİZ SURVEY GÖZETME VE TEST SERVİSLERİ ULUSLARARASI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Aktif Pazarlama Temsilcisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız RY ULUSLARARASI DAN.HİZ.TAŞ.TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Nakliye Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız OSF ULUSLARARASI LOJ.HİZM.DIŞ.TİC.A.Ş için Hatay +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliye Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Dijital İş Yönetimi Birim Müdürüü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKYAPAK ULUSLARARASI DIŞ TİC. MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital İş Yönetimi Birim Müdürüü arayışımız …

22. Asansör Muayene Mühendisi

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AND ULUSLARARASI DENETİM VE GÖZETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +10 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Muayene Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Temizlik Görevlisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Satış Uzmanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız İFC ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ TAAHHÜT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış …

25. Tır Şoförü

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞRUER LOJİSTİK VE ULUSLARARASI NAKLİYAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İSTANBUL ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.