1. Mimari Proje Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATILIM PROJE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Proje Satış Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAT TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Kalite Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız A.DÖKSAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM ELSAN LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İş Analisti Proje Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Faturamatik Elektr. Para ve Ödeme Kur. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti Proje Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Proje Yöneticisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSVARO ELEKTRON ALETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Proje Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKAL MÜHENDİSLİK VE MAKİNA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Mimar (Proje Yönetmeni)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sinpaş Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar (Proje Yönetmeni) arayışımız bulunmaktadır.

9. Proje Tekliflendirme Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Entegro Enerji Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Tekliflendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yılkanur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Güvenlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Bakım Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Şantiye Şefi (Aksaray)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEKATRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aksaray bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Şantiye Şefi (Aksaray) arayışımız bulunmaktadır.

15. Bina Bakım Onarım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Bakım Onarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Makine Mühendisi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTEGRE PROJE YÖNETİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik Saha Mühendisi (İzmir)

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEKATRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Mekanik Saha Mühendisi (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

18. Lojistik Pazarlama Uzmanı

VİP ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Eleman (Pendik)

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SE CLUB GAYRİMENKUL YÖNETİM YAZILIM BİLİŞİM SİST. PAZ. DAN. VE TİC. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Eleman (Pendik) arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış ve Pazarlama Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTERİA DANIŞMANLIK ULUSLARARASI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Şantiye Şefi

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız HECTA ISITMA SOĞUTMA VE ENERJİ SİSTEMLERİ SANAYİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Bakım Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Elektrik Bakım Teknikeri/Teknisyeni

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri/Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Cbı Destek Çalışanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Gaziantep bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Cbı Destek Çalışanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Meeter&Greeter

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ING Bank A.Ş. için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Meeter&Greeter arayışımız bulunmaktadır.