1. Teknik Ofis Şefi (Tekirdağ)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi (Tekirdağ) arayışımız bulunmaktadır.

2. İnşaat Mühendisi (Merkez Ofis)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Merkez Ofis) arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Mühendisi (Merkez Ofis)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi (Merkez Ofis) arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Ofis Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET KEŞİF MÜHENDİSLİK A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BABACAN HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

6. Ofis Sorumlusu

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTÜRK TEKNİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Ofis Elemanı

Yatırım sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULLAH SAHAR için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Dizayn Ofis Mimarı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇALIŞKAN TAŞIMACILIK OTOMOTİV TİC. VE SAN. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Ofis Şefi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇALIŞKAN TAŞIMACILIK OTOMOTİV TİC. VE SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Ofis Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİVİN İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Ofis Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNAŞ MİMARLIK YAPI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Ofis Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZER GRUP LOJİSTİK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİSEK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Ofis Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNTD İNŞAAT A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Ofis Asistanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arvato Lojistik Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ofis Destek Personeli (Engelli Kadrosu)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Destek Personeli (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

17. Ofis Sorumlusu

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLETİŞİM BİLGİSAYAR YAZILIM SİSTEMLERİ İHRACAT İTHALAT SAN VE TİC.A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Ofis Elemanı (Engelli)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gram Equipment Makina San. Tic. Ltd. Şti için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

19. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİOLA OFİS MOBİLYALARI OTOMOTİV İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi arayışımız …

20. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Lojistik Pazarlama Uzmanı

VİP ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış ve Pazarlama Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTERİA DANIŞMANLIK ULUSLARARASI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Hava Kargo İhracat Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava Kargo İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Akaryakıt İstasyon Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Petrol Ofisi A.Ş. -Bayii için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt İstasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REC ULUSLARARASI İNŞAAT YATIRIM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.