1. Depo Personeli - İzmir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Müşteri Hizmetleri Asistanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Kat Hizmetleri Görevlisi

Albayrak Grubu için Tüm Türkiye bölgesinde Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Müşteri Hizmetleri Asistanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARYER MAKİNA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kat Hizmetleri Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Hizmetleri Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESTA DANIŞMANLIK VE ARACILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasta Kabul Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSIN İSTANBUL SAĞLIK HİZMETLERİ-AKSIN POLİKLİNİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Senior Software Development Manager / Ankara

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D12 DANIŞMANLIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Software Development Manager / Ankara arayışımız bulunmaktadır.

9. Denizli Banka Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizli Banka Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

10. İnşaat Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZ MÜŞAVİRLİK VE MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ için Osmaniye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Operasyon Yetkilisi

Postacı İletişim ve Lojistik Hizmetleri için İstanbul Anadolu bölgesinde Operasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Bina Otomasyon Teknisyeni

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Diyarbakır

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

14. Analiz Ve Raporlama Uzmanı

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Analiz Ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Yöneticisi / Yönetmeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEMA MARİNE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finans Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Deneyimli Gemi Sistemleri Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Marine için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Deneyimli Gemi Sistemleri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Lojistik Merkezi Şefi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Merkezi Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Müşteri Temsilcisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Pano Montaj Ustası

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pacpro Otomasyon Mühendislik San. İç ve Dış Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

21. Tokat Satış Uzman Yardımcısı

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş için Tokat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tokat Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORA PETROL ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK SAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Mimari Proje ve Saha Sorumlusu

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Proje ve Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Mimari Konsept Bakım Onarım Sorumlusu

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Konsept Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Mütercim Tercüman

Fly Tercüme ve Dil Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mütercim Tercüman arayışımız bulunmaktadır.