1. Kalite Kontrol Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orcas Otomotiv Kalite Kontrol Elektrik Elektronik Ltd. Şti. için Bursa +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Dokümantasyon Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMIC MÜHENDİSLİK TEKNİK DENETİM NDT MUAYENE VE GÖZETİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Dokümantasyon Sorumlusu arayışımız …

3. Proje Kalite Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız A.DÖKSAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Proses Kalite Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız A.DÖKSAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Yöneticisi / Yönetmeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM ELSAN LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Proses Kalite Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmakpar Makina Kalıp Yedek Parça San. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ensan Kalıp Ve Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite, Çevre ve İSG Sorumlusu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKERLER İNŞAAT TURİZM MADEN.ENERJİÜR.TİC.VE SAN.AŞ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite, Çevre ve İSG Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Güvence Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANAKO A.Ş. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Kontrol Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖDÜL MADENİ EŞYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Kumaş Kalite Kontrol Personeli

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEBA TEKSTIL SANAYI VE TURIZM YATIRIMLARI A.S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Kalite Kontrol Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Güvence Uzmanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EAR TEKNİK İŞİT.VE ODİOMETRİ CİHAZ.SAN.VE TİC.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Kontrol Yöneticisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Damat-Tween için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknogon Teşhir Elemanları için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Kontrol Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız OLMETSAN METAL İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Sistem Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekirdağ Un San. Tic.Ltd. Şti. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Kontrol Elemanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hayat Kimya San. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Kontrol Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Martaş Otomotiv için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Güvence Müdürü

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Operatörü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. NDT ve Özel Proses Kalite Teknisyeni - Tuzla

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEI-Tusaş Motor Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak NDT ve Özel Proses Kalite Teknisyeni - Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

24. Catering Kalite Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Catering Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tunay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.