1. SEÇ-G Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güvenok Lojistik Akaryakıt ve Turizm San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SEÇ-G Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. SEÇ-G Uzman Yardımcısı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güvenok Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SEÇ-G Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler) …

4. Ankara Gimsa Park Mağaza Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koçak Gold Kuyumculuk Dış Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Gimsa Park Mağaza Satış Danışmanı arayışımız …

5. Onlıne Ödeme Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Onlıne Ödeme Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satışta Kariyer Yolu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satışta Kariyer Yolu arayışımız bulunmaktadır.

7. Alman Otomotiv Devinde Inbound Almanca Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Alman Otomotiv Devinde Inbound Almanca Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

8. Gıda Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı (İzmir)

Doğa İnsan Kaynakları için İzmir bölgesinde Gıda Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

9. Gimsa Avm - Optimum Avm Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kutup Şirketler Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gimsa Avm - Optimum Avm Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı Erzurum Cad. Mağaza

Giovane G. Designers için Erzurum bölgesinde Satış Danışmanı Erzurum Cad. Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Kontrol Operatörü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Buyaka AVM - Satış Danışmanı

G LİNGERİE için İstanbul Anadolu bölgesinde Buyaka AVM - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Merkez Depo Sorumlusu

Giovane G. Designers için İstanbul Avrupa bölgesinde Merkez Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Cevahir - Satış Danışmanı

G LİNGERİE için İstanbul Avrupa bölgesinde Cevahir - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı Ankara Kentpark AVM

Giovane G. Designers için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Kentpark AVM arayışımız bulunmaktadır.

16. Asistan Tasarım Teknikeri

Giovane G. Designers için İstanbul Avrupa bölgesinde Asistan Tasarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Quality Control Engineer

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Engineer arayışımız bulunmaktadır.

18. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

19. Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.

20. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

22. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

23. Admin Affairs Supervisor

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT&G Tütün Mamülleri için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Admin Affairs Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı Aqua Florya AVM

Giovane G. Designers için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Aqua Florya AVM arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Danışmanı - Mall Of İstanbul AVM

Giovane G. Designers için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - Mall Of İstanbul AVM arayışımız bulunmaktadır.