1. Türk Dili ve Edebiyatı - Türkçe Öğretmeni

Özel Yolculuk Okulları Eğitim Öğretim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türk Dili ve Edebiyatı - Türkçe Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Cevahir Network- Yabancı Dil Bilen Satış Danışmanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cevahir Network- Yabancı Dil Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Yabancı Dil Bilen Satış Danışmanı

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REA GURUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yabancı Dil Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı Yabancı Dil Bilen (Emanetçide Çalışacak)

Altis Turizm Tic. Ltd. Şti için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı Yabancı Dil Bilen (Emanetçide Çalışacak) arayışımız bulunmaktadır.

5. N. Kemal Üni /İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak N. Kemal Üni /İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

6. Dil ve Konuşma Terapisti

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜNYA PSİKOLOJİK DANIŞMA VE EĞİTİM LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Dil ve Konuşma Terapisti arayışımız bulunmaktadır.

7. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

8. Körfez Americanlıfe Dil Okulu İngilizce Öğretmeni

American Life Language Institute için Kocaeli bölgesinde Körfez Americanlıfe Dil Okulu İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Körfez Americanlıfe Dil Okulu İngilizce Öğretmeni

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gulf Star Eğitim Hizmetleri LTD. ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Körfez Americanlıfe Dil Okulu İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Yabancı Dil Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEW HIRE HR İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yabancı Dil …

11. Yabancı Dil Bilen Satış Pazarlama Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUSTAFA BAL için Ankara bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Yabancı Dil Bilen Satış Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İşaret Dili Operatörü (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşaret Dili Operatörü (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

13. Dil Bilen Satış Uzmanı- İstanbul Avrupa

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Dil Bilen Satış Uzmanı- İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

14. Operasyon Destek Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız medi Turk Medikal Ortopedi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Mütercim Tercüman

Fly Tercüme ve Dil Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mütercim Tercüman arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Vardiya Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız British Town Bemar Kariyer Dil Mesleki Eğitim San Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

18. İngilizce Öğretmeni

Gogo Dil Eğitim Danışmanlık Tic San Ltd Şti için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Ön Muhasebe Elemanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adana Boston Yabancı Dil Özel Eğitim Hizmetleri L için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Öğrenci İşleri Memuru

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Memuru arayışımız bulunmaktadır.

21. İngilizce Öğretmeni (Bakırköy)

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni (Bakırköy) arayışımız bulunmaktadır.

22. Temizlik Görevlisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Müdürü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Dil Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Yurtdışı Satış Temsilcisi

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURK OLUKLU MUKAVVA VE AMBALAJ A. Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Felsefe Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Felsefe Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.