1. Minibar Görevlisi-Vakko Hotel&Residence Nişantaşı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Minibar Görevlisi-Vakko Hotel&Residence Nişantaşı arayışımız bulunmaktadır.

2. Barboy - Vakko Hotel Sumahan Bosphorus

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barboy - Vakko Hotel Sumahan Bosphorus arayışımız bulunmaktadır.

3. Banket Satış Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wellborn Luxury Hotel Kocaeli için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banket Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Şefi

Kempinski Hotel The Dome Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Danışma Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MP HOTEL MANAGAMENT TURİZM İNŞAAT YATIRIM TİC. A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Sınıf Öğretmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir çamlıca eğitim kur. san. tic. a.ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurumsal Satış Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İbis Hotel Tuzla-İstanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Demi Chef

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İbis Hotel Tuzla-İstanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Chef arayışımız bulunmaktadır.

9. Kasa Kontrolörü-Kasiyer

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Kontrolörü-Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

10. Kat Hizmetleri Akşam Meydancısı

ARCADİA BAĞCILIK - BAKUCHA HOTEL için Kırklareli bölgesinde Kat Hizmetleri Akşam Meydancısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Servis Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Marigold Termal Spa Hotel - Bursa için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Spa Terapisti

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naz City Hotel Taksim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Spa Terapisti arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naz City Hotel Taksim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Kat Hizmetleri Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naz City Hotel Taksim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Resepsiyonist

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAMEC HOTEL BUSINESS için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

16. Garson

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAMEC HOTEL BUSINESS için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

17. Guest Relations Specialist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Guest Relations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Supervısor (Kat Şefi)

Spilos Hotel için Supervısor (Kat Şefi) arayışımız bulunmaktadır.

19. Lojman Yetkilisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİRENE BELEK HOTEL - BEYTUR TURİZM İNŞAAT SAN . VE TİC.A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojman Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Steward Şefi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Hotel İstanbul Taksim için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Steward Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Finans Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SURA HOTEL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Crowne Plaza İstanbul Tuzla Viaport Marina Hotel için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

23. İnsan Kaynakları Direktörü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SURA HOTEL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Pazarlama Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız EURO PARK HOTEL BURSA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Mutfak Komisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İbis Hotel Tuzla-İstanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.