1. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Tıbbi Sekreter (İstanbul Airport)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Sekreter (İstanbul Airport) arayışımız bulunmaktadır.

3. Call Center Sales Rep-Usa

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız WEBLAND GLOBAL TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Call Center Sales Rep-Usa arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza İkinci Müdürü - Airport Outlet

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız İpekyol Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza İkinci Müdürü - Airport Outlet arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza İkinci Müdürü - Airport Outlet

İpekyol için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza İkinci Müdürü - Airport Outlet arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Görsel Düzenleme Uzman-Vakko Outlet Airport

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Düzenleme Uzman-Vakko Outlet Airport arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - Vakko Outlet Airport

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO Tekstil ve Hazır Giyim San. İşl. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vakko Outlet Airport arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı Airport Outlet Center

Watsons için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Airport Outlet Center arayışımız bulunmaktadır.

9. Assistant Sales Manager (Izmir Based)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissotel Çeşme Resort & SPA için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assistant Sales Manager (Izmir Based) arayışımız bulunmaktadır.

10. Sales Associate - Airport

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hugo Boss Mağazacılık Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Associate - Airport arayışımız bulunmaktadır.

11. Güzellik Uzmanı İstanbul Hava Limanı (Airport)

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALİX AVİEN KOZMETİK SANAYİ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güzellik Uzmanı İstanbul Hava Limanı (Airport) arayışımız bulunmaktadır.

12. Resepsiyonist

DoubleTree by Hilton İzmir Airport için İzmir bölgesinde Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

13. Sınıf Öğretmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir çamlıca eğitim kur. san. tic. a.ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Vezne Elemanı(Engelli Personel)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Elemanı(Engelli Personel) arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Hta Satış Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hta Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Receptionist

Swissôtel Büyük Efes, Izmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Receptionist arayışımız bulunmaktadır.

19. Rezervasyon Yetkilisi

DoubleTree by Hilton İzmir Airport için İzmir bölgesinde Rezervasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Hasar Müşteri Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Servis Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Sales Representative

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

23. Contract Migration & Support Executive

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUI – Tantur Turizm Seyahat A.Ş. için Antalya bölgesinde Periodical olarak çalışacak Contract Migration & Support Executive arayışımız bulunmaktadır.

24. İzmir Ykm Konak - Teknik Elemanı

Boyner, 70 yıllık geçmişe sahip, Türk perakende sektöründe önemli yeniliklere imza atmış Boyner Grup’un amiral gemisi ve Türkiye’nin lider mağaza zinciridir. Boyner, YKM, Boyner Dynamic, Boyner Sports, Boyner Outlet, boyner.com.tr …

25. Müşteri İlişkileri Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.