1. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Assistant Sales Manager (Izmir Based)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissotel Çeşme Resort & SPA için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assistant Sales Manager (Izmir Based) arayışımız bulunmaktadır.

3. Kundenbetreuung Inbound (Izmir)

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenbetreuung Inbound (Izmir) arayışımız bulunmaktadır.

4. Lojistik Satis Elemani

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MayRon Invest Insaat Yatirim Anonim Sirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Satis Elemani arayışımız bulunmaktadır.

5. Lazer Makinalar Satis Müdürü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız JATER LAZER MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Makinalar Satis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Sınıf Öğretmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir çamlıca eğitim kur. san. tic. a.ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Vezne Elemanı(Engelli Personel)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Elemanı(Engelli Personel) arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Hta Satış Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hta Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Receptionist

Swissôtel Büyük Efes, Izmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Receptionist arayışımız bulunmaktadır.

12. Hasar Müşteri Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Servis Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Sales Representative

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı Antalya Havalimanı

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Travelex Döviz Ticaret Yetkili Müessese A.Ş için Antalya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Antalya Havalimanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İzmir Ykm Konak - Teknik Elemanı

Boyner, 70 yıllık geçmişe sahip, Türk perakende sektöründe önemli yeniliklere imza atmış Boyner Grup’un amiral gemisi ve Türkiye’nin lider mağaza zinciridir. Boyner, YKM, Boyner Dynamic, Boyner Sports, Boyner Outlet, boyner.com.tr …

17. Müşteri İlişkileri Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Servis Müşteri Danışmanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Anlaşmalı Hastane Check Up Satışı

-TÜRKİYE GENELİNDE ÖZEL HASTANELERİN CHECK-UP VE KANSER TARAMASI PAKETLERİNİN TANITIM VE SATIŞI YAPILMAKTADIR.EVİNİZDE YOL, YEMEK MASRAFINIZ OLMAYACAK. ENGELLİ, EV HANIMI , YENİ MEZUN KADINLAR İÇİN YÜKSEK KAZANÇ ELDE EDEBİLECEĞİNİZ İŞ …

20. Satış Danışmanı Ankara Esenboğa Havalimanı

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Travelex Ankara Döviz Ticareti Yetkili Müessese A.Ş. için Ankara bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Ankara Esenboğa Havalimanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı İzmir Çeşme Müzesi

Anadolu Kültürel Girişimcilik A.Ş., Türkiye'nin kültürel hazineleri olan müzeler ve ören yerlerinde, müze perakendeciliği alanında, hediyelik eşya mağazaları ve kafeleri ile faaliyet göstermekte olan bir perakende operasyonudur. Türkiye'nin müze ve …

22. Takım Müdürü

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Travelex Ankara Döviz Ticareti Yetkili Müessese A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Takım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.