1. Arşiv Sorumlusu - Engelli Personel

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arşiv Sorumlusu - Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

2. Personel ve İdari İşler Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Candanoğlu İnşaat için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel ve İdari İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Ön Muhasebe Personeli

İzmer Ege Yapı Kimyasalları için İzmir bölgesinde Ön Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Personeli Migros (Beylikdüzü)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli Migros (Beylikdüzü) arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Personeli Migros (Silivri)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli Migros (Silivri) arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Personeli Migros (Esenyurt)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli Migros (Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.

8. Sigorta Teknik Personeli

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİBA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Uyumluluk İzleme Destek Uzmanı - Engelli

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pegasus Havayolları A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyumluluk İzleme Destek Uzmanı - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HESATEKNİK ENERJİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Personeli - Olivium

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Personeli - Olivium arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Personeli

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eceteks Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Personel Uzman Yardımcısı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Kasa Personeli-Ankara Söğütözü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Personeli-Ankara Söğütözü arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Başvuru (Engelli Kadrosu)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGLISH HOME için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

16. Karayolu Lojistik Operasyon Personeli

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eyüp Lojistik Uluslararası Kara ve Deniz Nakliyatı Ticaret A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karayolu Lojistik Operasyon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

17. Genel Başvuru (Engelli Kadro)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARTESA KUMAŞ SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadro) arayışımız bulunmaktadır.

18. Faturalandırma Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agdaş Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Faturalandırma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Cnc Abkant Büküm Personeli

Çizgi Teknoloji Elektronik Tasarım ve Üretim için İstanbul Anadolu bölgesinde Cnc Abkant Büküm Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Personel Özlük İşleri Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tunay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış / Kasa Personeli - Edirne

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış / Kasa Personeli - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

22. Kumaş Kalite Kontrol Personeli

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEBA TEKSTIL SANAYI VE TURIZM YATIRIMLARI A.S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Kalite Kontrol Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. Personel Uzmanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Engelli Genel Başvuru - IKEA Ümraniye

IKEA için İstanbul Anadolu bölgesinde Engelli Genel Başvuru - IKEA Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

25. Ankara- Engelli Satış Danışmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVE MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara- Engelli Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.