1. Saha Satış Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET AĞA için İzmir +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız GLOBAL MEKATRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Paketleme Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPO OQO GİYİM TEKSTİL SANAYİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız NiziplioğluTurizm Yatırımları Otel.San Tic Ltd Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Engelli Personel (Bilgi İşlem Elemanı)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Liv Hospital için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel (Bilgi İşlem Elemanı) arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Servis Elemanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAKÇI KIYMETLİ MADENLER SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Paketleme Elemanı

MİM ÇAY SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul Avrupa bölgesinde Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Ön Muhasebe Elemanı

Fidancılık - Çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA ÇİÇEK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Operasyon Destek Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız medi Turk Medikal Ortopedi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Muhasebe Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOK KAFE RESTORAN GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAN LİFE TELEKOMÜNİKASYON VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Tecrübeli Satış Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yurduseven Otomotiv Lastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tecrübeli Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Elemanı

İNTERGLASS OTO CAM için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Destek Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İÇKALE BİLİŞİM DAĞITIM İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Bakım Elemanı

Esen yumurta tar hay inş nak san tic ltd şti için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mutfak Elemanı

MESUT YALÇİN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Çay / Kahve Servis Elemanı

MESUT YALÇİN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay / Kahve Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Head Sommelier-Sommelier / Şarap Servis Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Head Sommelier-Sommelier / Şarap Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Üretim Elemanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALENİK ECZA VE KİMYEVİ MADDELER İÇ VE DIŞ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABK GRUP YÖNETİM DAN. BASIN YAY. MATBAA. VE EĞT. HİZ. SAN. TİC. LTD. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız …

21. Depo Elemanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALENİK ECZA VE KİMYEVİ MADDELER İÇ VE DIŞ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Müşteri Destek Operasyonları Çağrı Merkezi Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız DGPAYS BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Destek Operasyonları Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Yazılım Destek Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARSOFT YAZILIM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Yazılım Destek Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zk Software The Adv.Bfo.Sol. Elk. San. Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Montaj Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CASSAS ŞİRKETLER TOPLULUĞU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.