1. Muhasebe -Finans Stajyeri

Beşiktaş Denizcilik A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe -Finans Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Stajyer - Genel

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Damat-Tween için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Stajyer - Genel arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Stajyeri

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLGAR VİTAMİN VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Pazarlama Stajyeri - HD Holding

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri - HD Holding arayışımız bulunmaktadır.

5. Stajyer Mühendis

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balta Group Turkey için Uşak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

6. Gratis - Uzun Dönem Stajyer

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis - Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

7. Bordro ve Özlük İşleri Stajyeri

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kazancı Holding için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Grafik Tasarım Stajyeri

FLO Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Grafik Tasarım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Grafik Tasarım Stajyeri

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Grafik Tasarım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Varlık Değerlendirme Stajyeri

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Varlık Değerlendirme Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Planlama Stajyeri - HD Holding

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Stajyeri - HD Holding arayışımız bulunmaktadır.

12. İnsan Kaynakları Stajyeri

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız LaborLab İnsan Kaynakları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Uzun Dönem Stajyer

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mas Grup için İstanbul(Asya), Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

14. Uzun Dönem Lise Stajyeri - Bolu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Lise Stajyeri - Bolu arayışımız bulunmaktadır.

15. Uzun Dönem Lise Stajyeri-Aydın

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Lise Stajyeri-Aydın arayışımız bulunmaktadır.

16. Bilgi İşlem Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürok için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Stajyer

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKRO GRUP DANIŞMANLIK TİCARET VE YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Stajyeri (Uzun Dönem)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Uzun Dönem) arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Stajyeri (Uzun Dönem)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gram Equipment Makina San. Tic. Ltd. Şti için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Uzun Dönem) arayışımız bulunmaktadır.

20. Uzun Dönem Yalın Üretim Stajyeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Electricfil Ünifil Otomotiv San Ve Tic AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Yalın Üretim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LOFT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

22. Finans Stajyeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alliance Healthcare Yatırım Holding A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Zorunlu İnsan Kaynakları Stajyeri

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız PANTEON OYUN TEKNOLOJILERI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zorunlu İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Stajyer

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLİD MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Walter Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Sti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.