1. Sevkiyat Uzmanı

SARUHAN KİMYA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Sevkiyat Şoförü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekşilioğlu Gıda ve Temizlik Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Sevkiyat Müdürü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLFEN ŞİRKETLER TOPLULUĞU için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Sevkiyat Şoförü

Lastik Burada A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Sevkiyat Şoförü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Sevkiyat Şoförü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunpa Orman Ürünleri Pazarlama İth.İhr. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Sevkiyat Elemanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fevup Brands için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Sevkiyat Şoförü

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız STARWOOD YAPI MARKETLERİ-YAPI MALZEMELERİ SANAYİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Sevkiyat Şoförü

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gusto Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Sevkiyat Şoförü

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ayakkabı Dünyası için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

11. Sevkiyat Şoförü/Ankara

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FOODX LOGİSTİCS DEPOLAMA DAĞITIM TEDARİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü/Ankara arayışımız bulunmaktadır.

12. Sevkiyat Şoförü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mas Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Sevkiyat Elemanı

Kuruyemiş Sektörü sektöründe faaliyet gösteren firmamız Qavruq Kuruyemis için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Ve Sevkiyat Personeli

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için Kocaeli bölgesinde Depo Ve Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Sevkiyat Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERİH ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Sevkiyat Şoförü/Manisa

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FOODX LOGİSTİCS DEPOLAMA DAĞITIM TEDARİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü/Manisa arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sevkiyat Operatörü

Tosaf Plastik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Sevkiyat Personeli

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABC TIP SAĞLIK SPOR MLZ. TEKSTİL TURİZM İNŞ.SAN.V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Sevkiyat Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız CIHANGIR IHRACAT ITHALAT PAZARLAMA ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Sevkiyat Şoförü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız berk enerji için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Sevkiyat Şoförü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLİD MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Sevkiyat Şoförü

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKYAĞSAN MAKİNA YAĞ SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Sevkiyat Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNİPROM TEKSTİL İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Airfreight Export Specialist

Sevkiyat (Forwarding) sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Airfreight Export Specialist arayışımız bulunmaktadır.

25. Makine Enspektörü

Sevkiyat (Forwarding) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALA GEMİ ACENTELİĞİ VE GEMİ KİRALAMA LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Enspektörü arayışımız bulunmaktadır.