1. İklimlendirme Soğutma Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İklimlendirme Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Mekanik Teknisyeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOMONTİ RESIDENCES SİTE YÖNETİMİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Soğutma Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Mekanik Bakım Teknisyeni

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGÜ Sağlıklı Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Lastik Teknisyeni - Yer Ekipman Bakım Onarım

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pegasus Havayolları A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lastik Teknisyeni - Yer Ekipman Bakım Onarım arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Teknisyeni

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Teknisyeni

İş Merkezleri Yönetimi ve İşletimi A.Ş için Ankara bölgesinde Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Çevre Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEI-Tusaş Motor Sanayii A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Servis Teknisyeni

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTÜRK TEKNİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Teknisyeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sabanci Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Radyoloji Teknisyeni- Fulya

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknisyeni- Fulya arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Teknisyeni - İstanbul (Avrupa)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sinpaş Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni - İstanbul (Avrupa) arayışımız bulunmaktadır.

14. Elektrik Teknisyeni

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Zoo Teknisyeni

Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Angos Hayvancılık Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zoo Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Radyoloji Teknisyeni- Altunizade

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknisyeni- Altunizade arayışımız bulunmaktadır.

17. Test Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Frenoks Endüstriyel Soğutma Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Mekanik Bakım Teknisyeni (İstanbul-Beylikdüzü)

Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul Avrupa bölgesinde Mekanik Bakım Teknisyeni (İstanbul-Beylikdüzü) arayışımız bulunmaktadır.

19. Elektrik Teknisyeni

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA MADENCİLİK ENDÜSTRİ TAAHHÜT MONTAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Bakım Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Adana Bölge Elektrik Servis Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adana Bölge Elektrik Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Bakım Teknisyeni / Teknikeri

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAVE ENERJİ YÖNETİMİVE DAN.HİZM.SAN.VETİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni / Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Teknisyeni

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titra Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Bakım Teknisyeni-Beyaz Eşya Motorları

Arçelik A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni-Beyaz Eşya Motorları arayışımız bulunmaktadır.