1. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smmm Sedat DURMUŞ için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOÇSA SERBEST MUHASEBECİLİK MALİ MÜŞAVİRLİK LTD.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Mali İşler ve Finans Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REFLEKS YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Mali ve İdari İşler Müdürü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kimpaz Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali ve İdari İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Mali İşler Müdürü

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KORAMİC YAPI KİMYASALLARI SAN. VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Mali İşler Uzman Yardımcısı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hobim Arşivleme ve Basım Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız demir muhasebe mali müşavirlik ltd.şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mali Müşavir

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUMAŞ SUNİ TAHTA VE MOB. SAN. A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

9. Mali Müşavir

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKBOR ÇELİK BORU SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

10. Mali İşler Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mali Müşavir

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İskefe Holding Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

12. Mali İşler Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞYAZICIOĞLU TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe ve Mali İşler Müdürü

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNOPET MADENİ YAĞLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Mali İşler Yöneticisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Mali İşler Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKAR MAKİNA SANAYİ VE TİC. A.Ş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mali İşler Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Denetim Asistanı

Elit Bağımsız Denetim ve Yem. Mali Müş. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Elemanı

SMMM NECİP ASFUROĞLU için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMLAK İZMİT MERKEZ TEMSİLCİLİĞİ için Kocaeli bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yeni Mezun İşe Alım Junior Audit Asistant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun İşe Alım Junior Audit Asistant arayışımız …

21. Gayrimenkul Danışmanı Arıyoruz

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon gayrimenkul inş. ltd.şti. için Samsun bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı Arıyoruz arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız S.M.M.M BAYSAL EROL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RED PARTNERS için İstanbul(Asya) bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

SMMM İLKİM KONAL için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ön Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANADOLU TEVZİİ LASTİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.