1. Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları HoldingA.Ş için Nevşehir +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Boşnakça Bilen Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADOR KUYUMCULUK VE DIŞ TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boşnakça Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Gümüşhane bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kıdemli Satın Alma Uzmanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DETAY YAPI MÜH. MİM. SAN. TİC. AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satın Alma Müdürü

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANKAR OTO PETROL GIDA TEKS.HİZ İNŞ.SAN.TİC. LTD. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Test ve Devreye Alma Mühendisi (Ankara/Tekirdağ)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test ve Devreye Alma Mühendisi (Ankara/Tekirdağ) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Uzmanı

Mil-Ten Holding İştirak Şirketleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satın Alma Mühendisi (Elektrik)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİVİN İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi (Elektrik) arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTB ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Merchandiser /Yurtdışı Satın Alma

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser /Yurtdışı Satın Alma arayışımız bulunmaktadır.

13. Kumaş Satın Alma Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEBA TEKSTIL SANAYI VE TURIZM YATIRIMLARI A.S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Satın Alma Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çince Bilen Satış Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TM MARKETING DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çince Bilen Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Uzmanı

Dostel Makina San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEDMA İNŞAAT için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satın Alma Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bayegan Dış Tic.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEŞ MOTORLU ARAÇLAR için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURSA PREFABRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Satın Alma Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. İngilizce Bilen Satış Danışmanı (Alanya)

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REALTOR GAYRİMENKUL YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Satış Danışmanı (Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

22. Almanca Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Kan Alma Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Mobil Sağlık Hiz. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kan Alma Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞDAŞ DIŞ TİC.OTO.ELEK.İNŞ.PET.SAN.TİC.A.Ş. için ** Tüm Türkiye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. (Antalya) Kan Alma Görevlisi

Tıbbi Laboratuvarlar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Laboratuvarları Tic. A. Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak (Antalya) Kan Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.