1. Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR Madeni Yağ Otomotiv Ltd.Şti için Antalya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Temsilcisi - Doğu Akdeniz

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eminevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Doğu Akdeniz arayışımız bulunmaktadır.

3. İthalat İhracat Müşteri Temsilcisi

Çelenk Gümrük Müşavirliği için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Müşteri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACAR MOTORLU ARAÇLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Temsilcisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IŞINSU TEKN. MÜH. SAN.TİC. LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İhracat Satış Temsilcisi

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MST İş ve Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Satış Temsilcisi

Süleyman Otomotiv için Konya bölgesinde Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Müşteri İlişkileri Temsilcisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDİS için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULUPINAR TUR.İNŞ.TEKSTİL SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Narkonteks Tekstil İth.İhr.San ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Yurtdışı Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CG AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Banka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Target İletişim Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Superonline İletişim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AJANS PRESS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ MERKEZİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMNET İLETİŞİM DATA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HARA OTOMOTİV SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKKOYUNLU DİJİTAL TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Çince Bilen Satış Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TM MARKETING DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çince Bilen Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAUN GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Punch, Kaynak, Montaj Ustası

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bşr Mühendislik için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Punch, Kaynak, Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

22. İthalat Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORM SÜNGER VE YATAK SAN. TİC. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sevkiyat Şoförü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunpa Orman Ürünleri Pazarlama İth.İhr. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Kontrol Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖDÜL MADENİ EŞYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOKGÖZ BETON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.