1. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZENOVA CARPET TEKSTİL SAN VE TİC LTD.ŞTİ. için Isparta bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Dokümantasyon Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMIC MÜHENDİSLİK TEKNİK DENETİM NDT MUAYENE VE GÖZETİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Dokümantasyon Sorumlusu arayışımız …

3. İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAK GLOBAL HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları HoldingA.Ş için Nevşehir +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Satış Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAT TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meytaş İnşaat San.ve Tic.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Personel ve İdari İşler Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Candanoğlu İnşaat için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel ve İdari İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Ürün Planlama Ve Depo Sorumlusu

YEPAR AYAKKABI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul Anadolu bölgesinde Ürün Planlama Ve Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. İnsan Kaynakları Sorumlusu

AKGÜN SERAMİK SAN VE TİC. A.Ş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Sorumlusu

AKGÜN SERAMİK SAN VE TİC. A.Ş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Planlama Sorumlusu / Gıda

Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu / Gıda arayışımız bulunmaktadır.

12. E-Ticaret Sipariş Gönderim ve İade Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİNİPODYUM GRUP KONFEKSİYON TEKSTİL İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sipariş Gönderim ve İade Sorumlusu arayışımız …

13. Banket Satış Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wellborn Luxury Hotel Kocaeli için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banket Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Sorumlusu

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hellovillam için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. E-Commerce Teslimat Sorumlusu (İstanbul)

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Commerce Teslimat Sorumlusu (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

16. Operasyon Sorumlusu

NEVZAT ECZA DEPOSUTİC.VE SAN.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite, Çevre ve İSG Sorumlusu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKERLER İNŞAAT TURİZM MADEN.ENERJİÜR.TİC.VE SAN.AŞ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite, Çevre ve İSG Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Vardiya Sorumlusu

TÜRKTIPSAN Sağlık Turizm Eğitim ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Ön Muhasebe Sorumlusu

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGEN SİGORTA REASÜRANS BROKERLİĞİ LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Sorumlusu (Diş Hastanesi Deneyimli)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu (Diş Hastanesi Deneyimli) arayışımız bulunmaktadır.

21. Laboratuvar Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sehatek Enerji Ver.Müh.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTB ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Sorumlusu - İstanbul Anadolu Yakası

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Sorumlusu - İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

24. İş Analizi Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BMED İlaç Danışmanlık Sağlık Ürün ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analizi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dk Otomasyon Sistemleri Ltd. Şti. (Çalı) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.