1. Lojistik Pazarlama Uzmanı

VİP ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Aktif Pazarlama Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahramanlar Oto Lastik Otomotiv Sna. ve Tic. Ltd için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış ve Pazarlama Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTERİA DANIŞMANLIK ULUSLARARASI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elkon Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İthalat Satış Pazarlama Uzmanı

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDKON HAT İŞLETMECİLİĞİ DENİZCİLİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak İthalat Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Dış Ticaret Satış Pazarlama Uzmanı

Gala Mobilya için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yaka İmport & export Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Pazarlama Temsilcisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GCL GLOBAL KONTEYNER HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Dijital Pazarlama Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hız Şirketler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Pazarlama Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTN Kalıp San.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Dijital Pazarlama Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVOYO İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Pazarlama Asistanı

Finber Tekstil için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış ve Pazarlama Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERSPECTIVE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Otomotiv Enerji Pazarlama Nakliyat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş …

15. Sevkiyat Şoförü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunpa Orman Ürünleri Pazarlama İth.İhr. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı (Maltepe Cadde)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Maltepe Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Müdürü ( Brandium )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü ( Brandium ) arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı ( İstanbul Kozzy Avm)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( İstanbul Kozzy Avm) arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Sistem Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekirdağ Un San. Tic.Ltd. Şti. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı (Bağdat Caddesi)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Bağdat Caddesi) arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Mühendisi- Nihan

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUĞBA DERİ VE KONFEKSİYON ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi- Nihan arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Temsilcisi-Mardin

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Mardin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi-Mardin arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Müdürü-İstanbul Maltepe Cadde

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUĞBA DERİ VE KONFEKSİYON ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü-İstanbul Maltepe Cadde arayışımız …

24. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALYON OTELCİLİK TURİZM PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

25. Gayrimenkul Satış Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALA GAYRİMENKUL YATIRIM PAZARLAMA VE TİC.LTD.ŞTİ. için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.