1. Satış Danışmanı Samsun

Yves Rocher Türkiye için Samsun bölgesinde Satış Danışmanı Samsun arayışımız bulunmaktadır.

2. Samsun Bölge Müdürü

Reysaş Logistics için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Samsun Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdürü -Samsun Piazza Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKER MAĞAZACILIK TEKSTİL TİC.VE SAN. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü -Samsun Piazza Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Bölge Satış Yöneticisi (Samsun)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pak Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Yöneticisi (Samsun) arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı - Samsun 19 Mayıs Cumhuriyet Cadde

Madame Coco için Samsun bölgesinde Satış Danışmanı - Samsun 19 Mayıs Cumhuriyet Cadde arayışımız bulunmaktadır.

6. Rehber Öğretmen

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMSUN YARGI AKADEMİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rehber Öğretmen arayışımız bulunmaktadır.

7. Ön Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hacıismailoğlu İnşaat için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Proje Amiri

Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Amiri arayışımız bulunmaktadır.

9. Uzun Dönem Stajyer

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. için Samsun +4 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

10. Şube Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Samsu Börek ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Stok Yönetim Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Samsu Börek ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stok Yönetim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Gayrimenkul Danışmanı

Remax Kuzey Gayrimenkul Danışmanlık Ltd. Şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Denetçi

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız orjin ymm ltd şti için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

14. Operasyon Elemanı

ATATRANS LOJİSTİK DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

uzman prestij ortak sağlık güvenlik birimi ve tic.ltd.şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kamp Amiri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ICC GRUP İNŞAAT A.Ş için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamp Amiri arayışımız bulunmaktadır.

17. İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Başvuru-Mağaza

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru-Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

20. Kaporta Boya Ustası

Ege Kiralama Otomotiv Bakım Onarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

21. Junior Grafiker

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reeder için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Junior Grafiker arayışımız bulunmaktadır.

22. Reklam Pazarlama Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reeder için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Onkoloji Ürün Tanıtım Temsilcisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Onkoloji Ürün Tanıtım Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Kimyager

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞİMAL İLAÇLAMA ENDÜSTRİYEL ENERJİ GIDA SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimyager arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Uzmanı

Gübre Üretimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Gübre Sanayi A.Ş için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları ve İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.