1. Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

2. Saha Satış Temsilcisi

Süleyman Otomotiv için Konya bölgesinde Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Mekanik Saha Mühendisi (İzmir)

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEKATRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Mekanik Saha Mühendisi (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

4. Altyapı Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Osmaniye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Altyapı Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Saha Teknisyeni

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titra Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Veteriner Hekim_Saha Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASTAVUK GIDA TARIMHAYVANCILIK SAN.VE TİC.A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim_Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Kobi Dinamik Saha Satış Yönetici Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akbank için İstanbul (Tümü) +23 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kobi Dinamik Saha Satış Yönetici Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Temsilcisi

Norm Elektronik Sanayi ve Dış Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİSEK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Operasyon Elemanı

Optik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zeno Grup Optik LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Saha Sigorta Satış Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız alpoyraz sigorta için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Sigorta Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İnşaat Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOLYAP MESKEN İNŞAAT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Senior Sales Specialist

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ICC OILS AND FATS TURKEY Gıda Tarım Yağ İth.İhr.San.ve Tic. Ltd.Şti. için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Görevlisi

Dağıtım Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Dış Ticaret Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tat Bakliyat San. ve Tic. Aş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Tır Şoförü

Tat Bakliyat San. ve Tic. Aş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Kontrol Elemanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hayat Kimya San. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Gıda Mühendisi

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Otomasyon Teknikeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hayat Kimya San. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Otomasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. BT Teknisyeni

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şişecam için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak BT Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Victoria's Secret Mağaza Müdürü / Forum Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdürü / Forum Bornova arayışımız bulunmaktadır.

23. İnspektör / Enspektör

Topluluklar sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK LOYDU UYGUNLUK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİ A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnspektör / Enspektör arayışımız bulunmaktadır.

24. Entegre Yönetim Sistemleri Uzmanı

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VELABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Entegre Yönetim Sistemleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bahçe Eksperi

Eren Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bahçe Eksperi arayışımız bulunmaktadır.