1. Üretim Mühendisi (Sac Parca)

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi (Sac Parca) arayışımız bulunmaktadır.

2. Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BMC OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Üretim Teknisyeni - Sac İşleme

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Buga Otis Asansör San.ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Teknisyeni - Sac İşleme arayışımız bulunmaktadır.

4. Malzeme Tedarik Uzmanı (Sac ve Kompleler)

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BMC OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Malzeme Tedarik Uzmanı (Sac ve Kompleler) arayışımız bulunmaktadır.

5. Vardiya Üretim Mühendisi (Sac Parca)

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Üretim Mühendisi (Sac Parca) arayışımız bulunmaktadır.

6. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMTEK SAC KALIP MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARATAŞ SAC VE BORU TURİZM SANAYİ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Preshane Yöneticisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPSAN ORİJİNAL SAC PARÇA SAN.VE TİC.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Preshane Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Sevkiyat Şoförü

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN SAC METAL A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMTEK SAC KALIP MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Pres Ustası

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA SAC METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. İhracat Satış Temsilcisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Davut Panel ve Sac Sanayi Ticaret A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Endüstri Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız UYSAL SAC PROFİL SAN.TİC.TUR.İNŞ.NAK.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABC SAC METAL ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Finans Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARATAŞ SAC VE BORU TURİZM SANAYİ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. CNC Lazer Makinesi Operatörü ve Yardımcı Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN SAC METAL A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Makinesi Operatörü ve Yardımcı Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makam Şoförü

Somal Sac San. ve Tic. Ltd. Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Lazer Makinesi Tasarım ve Çizim Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN SAC METAL A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Makinesi Tasarım ve Çizim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Lazer Makinesi Tasrım ve Çizim Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN SAC METAL A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Makinesi Tasrım ve Çizim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. CAD / Cam Operatörü Yardımcı Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN SAC METAL A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CAD / Cam Operatörü Yardımcı Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ön Muhasebe Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız URAY PASLANMAZ SAC VE SANAYİ SAN.TİC.LTD için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. İşçi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKCAN SAC SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşçi arayışımız bulunmaktadır.

23. Tedarikçi Geliştirme Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPSAN ORİJİNAL SAC PARÇA SAN.VE TİC.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarikçi Geliştirme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMİRHAN PROFİL BORU SAC SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Depo Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMİRHAN PROFİL BORU SAC SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.