1. Bodrum Midtown / Part Time Satış Danışmanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Muğla bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bodrum Midtown / Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bebekolog / Part Satış Danışmanı - Aksaray

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Aksaray bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog / Part Satış Danışmanı - Aksaray arayışımız bulunmaktadır.

3. İçerik Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bitely için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İçerik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hagia Sofia Mansions İstanbul Curio Collection By Hilton için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Servis Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlantik Grup Soğutma Isıtma ve Klima Sis.Tic.Ltd. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Project Engıneer

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Whiteway Teknoloji Dış Ticaret Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Engıneer arayışımız bulunmaktadır.

7. Sultanbeyli Koçak Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koçak Gold Kuyumculuk Dış Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sultanbeyli Koçak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Kadın Doğum Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kadın Doğum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Art&Ballet Teacher

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISTANBUL AMERICAN SCHOOLS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Art&Ballet Teacher arayışımız bulunmaktadır.

11. Tercüman(Arapça ve İngilizce)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tercüman(Arapça ve İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Planlama Sorumlusu / Gıda

Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu / Gıda arayışımız bulunmaktadır.

13. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Punch, Kaynak, Montaj Ustası

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bşr Mühendislik için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Punch, Kaynak, Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Elemanı (Mürekkep)

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı (Mürekkep) arayışımız bulunmaktadır.

16. Araç Servis Hostesi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TETİK TUR için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Servis Hostesi arayışımız bulunmaktadır.

17. Genel Başvuru

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TETİK TUR için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

18. Üst Düzey Yönetici Asistanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hızır Global A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Otel Onlıne Satış ve Fiyatlama Uzmanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mil-Ten Holding İştirak Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Onlıne Satış ve Fiyatlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Key Account Sales Executive

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FULSER KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Key Account Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Analisti Proje Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Faturamatik Elektr. Para ve Ödeme Kur. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti Proje Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seratonin Mobilya ve Tekstil Tic.Ltd.Şti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Müşteri İlişkileri Temsilcisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDİS için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Process Engineer (Laser)

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUBEA ROLLBONDING PRODUCTS TEKNİK MONTAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Engineer (Laser) arayışımız bulunmaktadır.

25. E-Ticaret Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FULSER KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.