1. Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

2. Otomasyon Mühendisi

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürsoy Grup için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Mühendisi

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız KNC ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Otomasyon Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Elektronik / Kontrol Otomasyon Mühendisi

Jantsa Jant Sanayi Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik / Kontrol Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Otomasyon Teknikeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hayat Kimya San. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Otomasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Otomasyon Programcısı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALPAY ARGE MAKİNA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Programcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Otomasyon Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Canatek Teknoloji Elektronik Mühendislik Pro. San için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektronik Arge / Otomasyon Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLETİŞİM BİLGİSAYAR YAZILIM SİSTEMLERİ İHRACAT İTHALAT SAN VE TİC.A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik Arge / Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik/ Elektronik Otomasyon Mühendisi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Kağıt ve Hijyenik Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik/ Elektronik Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kontrol ve Otomasyon Teknikeri

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürsoy Grup için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kontrol ve Otomasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dk Otomasyon Sistemleri Ltd. Şti. (Çalı) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Montaj Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dk Otomasyon Sistemleri Ltd. Şti. (Çalı) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknopar Endüstriyel Otomasyon A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Ön Muhasebe Elemanı

Koneleksan Elektrik Otomasyon için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İnsan Kaynakları Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTTONOM MÜH.ÇÖZ.TASARIM OTOMASYON DANIŞ.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YASE ELEKTRİK OTOMASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Sonrası Hizmetler Teknisyeni

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reed Özel İstihdam Bürosu için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Elektrik Teknikeri

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEMASİS ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA VE OTOMASYON S için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Soğutma Teknisyeni

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEMASİS ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA VE OTOMASYON S için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Destek Sorumlusu

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Petronet için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Oto Elektrik ve Bakım Ustası

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seyir Mobil Yazılım Elektronik Otomasyon Sistemler için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Elektrik ve Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

23. Boya Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknopar Endüstriyel Otomasyon A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kurumsal Satış Danışmanı

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TMT OTOMASYON TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ VE HİZMETLERİ TİC için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknopar Endüstriyel Otomasyon A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.