1. Satın Alma Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları HoldingA.Ş için Nevşehir +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Gümüşhane bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Kıdemli Satın Alma Uzmanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DETAY YAPI MÜH. MİM. SAN. TİC. AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Müdürü

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Güvenlik Saha Operasyon Yöneticisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALYANS BİNA VE TESİS YÖNETİMİ DANIŞMANLIK ORGANİZASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Saha Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR Madeni Yağ Otomotiv Ltd.Şti için Antalya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

8. Diyaliz Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ağaoğlu Özel Sağlık Hiz. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diyaliz Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erdeğer Motorlu Araçlar ve İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Garson

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR İNŞAAT MİMARLIK AKARYAKIT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Elemanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEBİÇO KONFEKSİYON SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. E-Ticaret Sipariş Gönderim ve İade Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİNİPODYUM GRUP KONFEKSİYON TEKSTİL İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sipariş Gönderim ve İade Sorumlusu arayışımız …

14. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Sigorta Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Sigorta Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOROVALI OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. 3D Ölçüm (Cmm) Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmakpar Makina Kalıp Yedek Parça San. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 3D Ölçüm (Cmm) Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Proses Kalite Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmakpar Makina Kalıp Yedek Parça San. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Müşteri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACAR MOTORLU ARAÇLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Yazılım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. İhracat Satış Temsilcisi

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MST İş ve Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Desinatör ve Varyant Uzmanı

Elegant Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Desinatör ve Varyant Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.