1. Satın Alma Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Gümüşhane bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kıdemli Satın Alma Uzmanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DETAY YAPI MÜH. MİM. SAN. TİC. AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Müdürü

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANKAR OTO PETROL GIDA TEKS.HİZ İNŞ.SAN.TİC. LTD. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma Uzmanı

Mil-Ten Holding İştirak Şirketleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satın Alma Mühendisi (Elektrik)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİVİN İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi (Elektrik) arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTB ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Temsilcisi

Süleyman Otomotiv için Konya bölgesinde Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR Madeni Yağ Otomotiv Ltd.Şti için Antalya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

11. Test ve Devreye Alma Mühendisi (Ankara/Tekirdağ)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test ve Devreye Alma Mühendisi (Ankara/Tekirdağ) arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orcas Otomotiv Kalite Kontrol Elektrik Elektronik Ltd. Şti. için Bursa +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Saha Mühendisi (İzmir)

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEKATRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Mekanik Saha Mühendisi (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

14. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Sigorta Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Sigorta Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOROVALI OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Müşteri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACAR MOTORLU ARAÇLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Yazılım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Otomotiv Enerji Pazarlama Nakliyat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş …

23. Elektrik Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

24. IT Coordinator

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diniz Adient Oto Donanım San. ve. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Tsusho Turkey için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.