1. Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR Madeni Yağ Otomotiv Ltd.Şti için Antalya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Operasyon Sorumlusu

NEVZAT ECZA DEPOSUTİC.VE SAN.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Operasyon Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asil Lojistik ve Ulaştırma Hizmetleri LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orcas Otomotiv Kalite Kontrol Elektrik Elektronik Ltd. Şti. için Bursa +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Lojistik Operasyon Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Operasyon Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Karayolu Lojistik Operasyon Personeli

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eyüp Lojistik Uluslararası Kara ve Deniz Nakliyatı Ticaret A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karayolu Lojistik Operasyon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

8. İhracat Operasyon Uzman Yardımcısı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Sigorta Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Sigorta Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOROVALI OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACAR MOTORLU ARAÇLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Yazılım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Saha Satış Temsilcisi

Süleyman Otomotiv için Konya bölgesinde Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Otomotiv Enerji Pazarlama Nakliyat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş …

19. Elektrik Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. IT Coordinator

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diniz Adient Oto Donanım San. ve. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Bakım Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Tsusho Turkey için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Project Leader Sales Operational Excellence

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAN Türkiye A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Project Leader Sales Operational Excellence arayışımız bulunmaktadır.

23. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HARA OTOMOTİV SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Hafif Ticari Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKAS OTOMOTİV TİCARET VE SERVİS ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BZM Motorlu Araçlar ve Kiralama San. Dış Tic. Ltd için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.