1. Mekanik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALONEVİ SAN.ve TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR Madeni Yağ Otomotiv Ltd.Şti için Antalya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire arayışımız bulunmaktadır.

4. Mekanik Bakım Çalışanı (Bilecik)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Çalışanı (Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Bakım Çalışanı (Bilecik)

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Çalışanı (Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

7. Çelikhane Bakım Formeni(Bilecik)

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çelikhane Bakım Formeni(Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

8. Bakım Mühendisi(Bilecik)

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi(Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

9. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Ölçüm Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONYALAB ÇEVRE İŞ SAĞ. İŞ GÜV. ÖLÇ VE ANALİZ LAB. MÜH. DAN SAN VE TİC. LTD. ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

11. İç Denetim Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİNSAT HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Sigorta Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Rumeli Hastanesi Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

17. Sigorta Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOROVALI OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Fizyoterapist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicadent Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fizyoterapist arayışımız bulunmaktadır.

19. Müşteri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACAR MOTORLU ARAÇLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Yazılım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İdari İşler Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medianova İnternet Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Temsilcisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IŞINSU TEKN. MÜH. SAN.TİC. LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medianova İnternet Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Operasyon Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asil Lojistik ve Ulaştırma Hizmetleri LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Analist

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lotus Analiz Gıda Laboratuvar Hizmetleri Aş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Analist arayışımız bulunmaktadır.