1. Boya Ustası

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALİA MODEL TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

2. Oto Hasar Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORİENT SİGORTA A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Sanayi Boya Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEKSAN HİDROLİK MAKİNA SANAYİ A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sanayi Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

4. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANKAR OTO PETROL GIDA TEKS.HİZ İNŞ.SAN.TİC. LTD. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECE BOYA KİMYA SAN.VE TİC. A.Ş-ERCO için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. IT Coordinator

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diniz Adient Oto Donanım San. ve. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

10. IT Coordinator

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diniz Adient Oto Donanım San. ve. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

11. Aktif Pazarlama Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahramanlar Oto Lastik Otomotiv Sna. ve Tic. Ltd için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANSUN OTOMOTİV SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZUNYAZ BOYA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOYA ÇÖZÜMLERİ YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Forklift Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZUNYAZ BOYA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOYA ÇÖZÜMLERİ YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Fiyatlandırma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fiyatlandırma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Yönetici Asistanı

aha ithalat ihracat oto san ltd şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Kontrol Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Martaş Otomotiv için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Proses Kontrol Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Bakım Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Hasar (Karoseri) Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NÇ ÇELİK OTO LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar (Karoseri) Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Araç Kiralama Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kosifler Oto için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kiralama Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.