1. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

HAVATEK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALEKİM KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALEKİM KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koç Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahramanmaraş Kağıt San. Tic. A.Ş için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

KVK TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ VE TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AURAFİX HEALTH PRODUCTS DIŞ.TİC VE SAN. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tez Medikal Sağlık Turizm A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İnsan Kaynakları Uzmanı (Organizasyonel Gelişim)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYN.VE DAN.HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı (Organizasyonel Gelişim) arayışımız bulunmaktadır.

13. Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saloon Burger için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Eğitim ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICANA EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKPA KİMYA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Vakıflar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KADIN VE DEMOKRASİ VAKFI (KADEM VAKFI) için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Organizasyonel Gelişim Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. İşe Alım Ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Porland için İstanbul Avrupa bölgesinde İşe Alım Ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASAŞ Alüminyum için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Organizasyonel Gelişim ve Yetenek Yönetimi Uzmanı

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim ve Yetenek Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Holding için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.