1. Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Yetkilisi ( Gece Vardiyası )

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Yetkilisi ( Gece Vardiyası ) arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Görsel Düzenleme Yetkilisi - İstanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Düzenleme Yetkilisi - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

4. Bilgi İşlem Yetkilisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERGEL END. METAL ELEKTRONİK CİHAZ KUTULARI San. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARATAŞ SAC VE BORU TURİZM SANAYİ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İstanbul Avrupa Anakasa Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Avrupa Anakasa Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kurumsal Satış Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İbis Hotel Tuzla-İstanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Proje ve Teklif Hazırlama Yetkilisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Artaş Endüstriyel Tesisler Taahhüt ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje ve Teklif Hazırlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe ve Özlük İşleri Yetkilisi

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAVAKLIDERE ŞARAPLARI A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Özlük İşleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Oto Hasar Yetkilisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sigorta için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Hasar Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMEAK Deniz Ticaret Odası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. İstanbul Kartal Şubesi- Portföy Yetkilisi

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şirinoğlu Faktoring A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Kartal Şubesi- Portföy Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. İdari İşler Yetkilisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gakken Turkey İnovatif Eğitim A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Yurtdışı Otel Rezervasyon ve Organizasyon Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arbeta Turizm Org. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Otel Rezervasyon ve Organizasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Yurtiçi Otel Rezervasyon ve Organizasyon Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arbeta Turizm Org. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Otel Rezervasyon ve Organizasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Lojman Yetkilisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİRENE BELEK HOTEL - BEYTUR TURİZM İNŞAAT SAN . VE TİC.A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojman Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Tahsilat İşlem Yetkilisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ÇAMLIBEL ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ ANONİM ŞİRKETİ için Yozgat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat İşlem Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Tahsilat İşlem Yetkilisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ÇAMLIBEL ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ ANONİM ŞİRKETİ için Yozgat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat İşlem Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Tahsilat İşlem Yetkilisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ÇAMLIBEL ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ ANONİM ŞİRKETİ için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat İşlem Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Tahsilat İşlem Yetkilisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ÇAMLIBEL ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ ANONİM ŞİRKETİ için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat İşlem Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

22. İş Geliştirme ve Pazarlama Temsilcisi

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çamlıca Turizm Organizasyon Reklam Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Geliştirme ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Yedek Parça Depo Personeli - İkitelli

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Talos Tanıtım Organizasyon için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Personeli - İkitelli arayışımız bulunmaktadır.

24. Yedek Parça Depo Personeli

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Talos Tanıtım Organizasyon için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Yazılım Mühendisi

SAHNE ANIMASYON ORGANIZASYON TURIZM SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.