1. Üretim Planlama Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Ürün Planlama Ve Depo Sorumlusu

YEPAR AYAKKABI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul Anadolu bölgesinde Ürün Planlama Ve Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. İnsan Kaynakları Asistanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız La sirene bebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dr.Esra Silahtar için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İmalat Üretim Planlama Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız STEELMELT MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Sevkiyat Planlama Uzmanı

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız HGT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TURZ. OTOMOTİVSAN VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Planlama Sorumlusu / Gıda

Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu / Gıda arayışımız bulunmaktadır.

8. Bodrum Midtown / Lojistik Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bodrum Midtown / Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Ankara Kentpark / Lojistik Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Kentpark / Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Denetim Asistanı

Elit Bağımsız Denetim ve Yem. Mali Müş. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Üst Düzey Yönetici Asistanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hızır Global A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İçerik Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bitely için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İçerik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kapasite Planlama Mühendisi

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taha Giyim San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kapasite Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULUPINAR TUR.İNŞ.TEKSTİL SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANGEL YAPI İNŞAAT ENERJİ TURİZM VE DENİZCİLİK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Planlama Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGROCAN TARIMSAL ÜRÜNLER SAN.VE TİC.A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Üretim Planlama Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTB ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

22. Yönetici Asistanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOYCAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sürdürülebilirlik Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖNSA TEKSTİL SAN.VE.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürdürülebilirlik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Planlama ve Dökümantasyon Memuru

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Dökümantasyon Memuru arayışımız bulunmaktadır.

25. Kumaş Satın Alma Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEBA TEKSTIL SANAYI VE TURIZM YATIRIMLARI A.S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Satın Alma Asistanı arayışımız bulunmaktadır.