1. Sağlık Sigortaları Kıdemli Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKİYE KATILIM SİGORTA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Sigortaları Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Sağlık Sigortaları Provizyon Merkezi Ekip Lideri

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECK SAĞLIK VE ASİSTANS HZM.SAN.TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Sigortaları Provizyon Merkezi Ekip Lideri arayışımız bulunmaktadır.

3. Uluslararası Sigortalar Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Sigortalar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Özel Sigortalar ve Bankalar Sorumlusu

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Florence Nightingale Hastaneleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özel Sigortalar ve Bankalar Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Danışma Görevlisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Otomotiv Enerji Pazarlama Nakliyat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş …

7. Vinç Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vinç Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Karayolu Lojistik Operasyon Personeli

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eyüp Lojistik Uluslararası Kara ve Deniz Nakliyatı Ticaret A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karayolu Lojistik Operasyon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Pazarlama Temsilcisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GCL GLOBAL KONTEYNER HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. İthalat İhracat Müşteri Sorumlusu

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gruptrans Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Müşteri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Müdürü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güler Nakliyat Ve Ticaret Ltd.Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Endüstri Mühendisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Yazılım Geliştirme Yöneticisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAREKET PROJE TAŞ. VE YÜK MÜH. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Geliştirme Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Kurye

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMN NAKLİYAT İNŞ.VE TUR.TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

15. Güvenlik Elemanı

Nakliye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konuksevenler Depolama Nakliyat için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Karayolu Operasyon Uzmanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİLİTZER MÜNCH ULUSLNAK.VE LOJİSTİK HİZ.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karayolu Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. France & North Africa Sales Responsible

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak France & North Africa Sales Responsible arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Satış Temsilcisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURANALP LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karavan Turizm Seyahat ve Nakliyat A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Gemi İnşa Proje Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi İnşa Proje Mühendisi …

21. Depo Personeli

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Birikim ve Güvence Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sigortam Güvende Grup için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Birikim ve Güvence Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Ağır Vasıta Şoförü

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağır Vasıta Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Field Sales Forwarding Saha Satış Uzmanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLLICARE LOGISTICS A.S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Field Sales Forwarding Saha Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Karayolu Operasyon Lideri

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİLİTZER MÜNCH ULUSLNAK.VE LOJİSTİK HİZ.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karayolu Operasyon Lideri arayışımız bulunmaktadır.