1. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Veri Tabanı Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Tabanı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Satış Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEDMA İNŞAAT için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hagia Sofia Mansions İstanbul Curio Collection By Hilton için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Üretim Planlama Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Dış Ticaret Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZENOVA CARPET TEKSTİL SAN VE TİC LTD.ŞTİ. için Isparta bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Veri Tabanı Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇADAĞ İNŞAAT ENERJİ MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Tabanı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Güvenlik Saha Operasyon Yöneticisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALYANS BİNA VE TESİS YÖNETİMİ DANIŞMANLIK ORGANİZASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Saha Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Finans Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALKARBON ENERJİ MADENCİLİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FIRAT PREFABRİK YAPI MALZEMELERİ ÜRETİMİ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Iğdır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAK GLOBAL HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Sosyal Medya Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çevre Sağlık Tesisleri Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kadın Doğum Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kadın Doğum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYMİR için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Sigorta Teknık Operasyon Yöneticisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAĞATAY SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknık Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Sevkiyat Planlama Uzmanı

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız HGT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TURZ. OTOMOTİVSAN VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Kıdemli Satış Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız STEELMELT MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EAR TEKNİK İŞİT.VE ODİOMETRİ CİHAZ.SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EAR TEKNİK İŞİT.VE ODİOMETRİ CİHAZ.SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satın Alma Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Gümüşhane bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Proje Kalite Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız A.DÖKSAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Bilgi İşlem Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vital Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kimya Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzman Bakış Eğitim Kurumları için Ağrı bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimya Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.