1. Muhasebe ve Sayım Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜÇGÜN KOZA GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Sayım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGRO TIGER TARIM MAKİNALARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Ön Muhasebe Elemanı

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Bakım Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şımart Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Elemanı

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ador Kuyumculuk ve Dış Tİc. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Elemanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEBİÇO KONFEKSİYON SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mekanik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALONEVİ SAN.ve TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MENDİVA MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Elemanı (Mürekkep)

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı (Mürekkep) arayışımız bulunmaktadır.

12. Ön Muhasebe Elemanı

ADİL İDİL KUYUMCULUK için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ensan Kalıp Ve Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Cari Hesap Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uysal Medikal için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cari Hesap Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Güzellik Merkezi Banko Elemanı

OPİNİA BEAUTY GÜZELLİK MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güzellik Merkezi Banko Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Elemanı

CR ETİKET için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balinler Uluslararası Tekstil San. Ve Tic. Aş. - Balins için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Operasyon Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asil Lojistik ve Ulaştırma Hizmetleri LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Kontrol Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orcas Otomotiv Kalite Kontrol Elektrik Elektronik Ltd. Şti. için Bursa +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NURTEKS TEKSTİL VE MEDİKAL SAN.DIŞ TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sinerji Elektronik Dış Ticaret Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Bina Bakım Onarım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Bakım Onarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Muhasebe Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilgi İşlem Elemanı - Genel Müdürlük

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Elemanı - Genel Müdürlük arayışımız bulunmaktadır.

25. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Otomotiv Enerji Pazarlama Nakliyat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş …