1. Muhasebe Elemanı-İstanbul Anadolu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAMBİ MOBİLYA VE YATAK SANAYİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı-İstanbul Anadolu arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKİZ BAĞLANTI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Genel Muhasebe Elemanı

İkitelli Organize Sanayi bölgesinde bulunan alkollü içecek dağıtımı yapan firmamıza Genel Muhasebe Elemanları alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 25-35 yaş aralığında, Genel muhasebe bilgisi olan, En az 5 yıl deneyimli, …

4. Ön Muhasebe Elemanı

ÇAKMAKÇI GRUP Ataşehir Anadolu yakasında Küçükbakkalköy ve Maltepe'de bulunan şubelerimizde yetiştirilmek üzere “Bay ve Bayan Ön Muhasebe Elemanı” aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Analitik düşünce yapısına sahip, • Düzenli, …

5. Muhasebe Elemanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Sektörün de öncü firmamızın Muhasebe departmanında görev alacak muhasebe elemanı arayışımız bulunmaktadır. *Borç/alacak cari hesap kayıtlarının işlenmesi * Kdv beyannamesi için gerekli evraklarının hazırlanması. *Geçici …

6. Muhasebe Bürosuna Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız smmm Tayyar Yılmaz için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Bürosuna Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Ön Muhasebe Elemanı

Fatura takibi yapacak Kasa harcamalarını kontrol edecek Merkez Muhasebe departmanına genel destek sağlayacak Ön Muhasebe Elemanı arıyoruz İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar En az lise mezunu Muhasebe veya ilgili bir alanda …

8. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erhan Aydeniz Muhasebe Ofisi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Ön Muhasebe Elemanı ( Operatör )

İstanbul Asya - İstanbul Avrupa , İzmir,, Kocaleli (izmit), Bursa, Antalya, Denizli illerindeki işyerlerimizde çalışabilecek " Ön Muhasebe Elemanı" aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Ön Muhasebe işlemleri; fatura irsaliye kesilmesi …

10. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEN MUHASEBE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Muhasebe Elemanı

zincir - Muhasebe Elemanı İş Açıklaması Perakende mağazaları bulunan şirketimizin genel merkezinde görevlendirilmek üzere Mağazaların Kasa kontrolü, Mağazalardan gelen slip ve nakit akış kontrolünü sağlamak Cari hesap takibi, mutabakat, banka, …

12. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİLMEZ MUHASEBE VE MÜŞAVİRLİK OFİSİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe/Ön Muhasebe Elemanı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZKN ARCHITECTS için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe/Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İmalat Montaj Elemanı-Yardımcı Eleman

Permak Group için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Montaj Elemanı-Yardımcı Eleman arayışımız bulunmaktadır.

15. Ön Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Platin SMMM Ltd. Şti - Platin Personel Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smmm Necmi Temur için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Elemanı

Güven Muhasebe Müşavirlik Bürosu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR MEVLÜT KÖKÜŞ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA MÜŞAVİRLİK VE İNSAN KAYNAKLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız MURAT HEKİM için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEVEL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN KARA MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız MÜSLÜM POLATKESEN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız FATMA AKÇAALAN için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN MÜŞAVİRLİK VE HUKUK DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.