1. Gelirler ve Krediler Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Gelirler ve Krediler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı Ayvalık

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖKLÜ ZEYTİN ZEYTİNYAĞI GIDA TARIM İTHALAT İHRACA için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı Ayvalık arayışımız bulunmaktadır.

3. Ön Muhasebe Elemanı

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERDEM MADENCİLİK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İth./İhr.-Lojistik Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İth./İhr.-Lojistik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAHYA ARAT için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Bakım Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBOY ENTEGRE TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Montaj Elemanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tunçer Mühendislik Yapı İnşaat Ltd. Şti. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Destek Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aközbekler Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Büro Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KRİSTAL ENDÜSTRİYEL MUTFAK ÇAMAŞIRHANE MAKİNE PAZ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Karşılama Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEDMA İNŞAAT için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karşılama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mini Kulüp Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KEFALUKA RESORT için Muğla bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Mini Kulüp Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Büro Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUĞLEM EMLAK YAPI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Büro Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe ve Sayım Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜÇGÜN KOZA GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Sayım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Elemanı

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGRO TIGER TARIM MAKİNALARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Ön Muhasebe Elemanı

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Bakım Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şımart Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Muhasebe Elemanı

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ador Kuyumculuk ve Dış Tİc. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEBİÇO KONFEKSİYON SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALONEVİ SAN.ve TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MENDİVA MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Elemanı (Mürekkep)

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı (Mürekkep) arayışımız bulunmaktadır.