1. Mağaza Satış Temsilcisi / Marmara Forum Avm

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi / Marmara Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Satış Danışmanları (Marmara Forum Mağazası)

Narkonteks Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanları (Marmara Forum Mağazası) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı(Marmara Forum Avm)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇİFT GEYİK KARACA GİYİM SAN. VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı(Marmara Forum Avm) arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı(Marmara Park Avm)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇİFT GEYİK KARACA GİYİM SAN. VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı(Marmara Park Avm) arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı ( Marmara Forum )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Marmara Forum ) arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı (Marmara Forum AVM)

Amasya Et Ürünleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (Marmara Forum AVM) arayışımız bulunmaktadır.

7. Uzman Satış Danışmanı (Marmara Forum AVM)

Amasya Et Ürünleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Uzman Satış Danışmanı (Marmara Forum AVM) arayışımız bulunmaktadır.

8. Part Time Satış Danışmanı - Marmara Park Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Marmara Park Emsan arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Görsel Düzenleme Uzmanı - Marmara Park

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Düzenleme Uzmanı - Marmara Park arayışımız bulunmaktadır.

10. Marmara Park - Satış Danışmanı

Fenerium için İstanbul Avrupa bölgesinde Marmara Park - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler) …

12. Satış / Kasa Personeli - Marmara Forum

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış / Kasa Personeli - Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

13. Güney Marmara Bölge Satış Müdürü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Muratbey Gıda Ve Süt Ürünleri Pazarlama San. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güney Marmara Bölge Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Onlıne Ödeme Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Onlıne Ödeme Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Ressam

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA CAM SANAYİ TİC.AŞ. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA PAK PLASTİK ÇANTA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sayım ve Mal Kabul Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oto Marmara OTOMOTİV için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sayım ve Mal Kabul Personeli arayışımız bulunmaktadır.

18. Ekmekçi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız JW Marriott Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekmekçi arayışımız bulunmaktadır.

19. Finans Elemanı

Marmara Metal için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Aşçı

Marmara Metal için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Elemanı

Marmara Isıl İşlem San Ve Tic Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Grup Satış Yönetmeni

The Marmara Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grup Satış Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Cost Controller

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cost Controller arayışımız bulunmaktadır.

24. Denetim Müdürü

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mardaş Marmara Deniz İşletmeciliği A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. İnşaat Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY MARMARA MÜHENDİSLİK HARİTA JEOTEKNİK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.