1. Otel Onlıne Satış ve Fiyatlama Uzmanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mil-Ten Holding İştirak Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Onlıne Satış ve Fiyatlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Barboy - Vakko Bistrot Aqua Florya

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barboy - Vakko Bistrot Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire arayışımız bulunmaktadır.

5. Bodrum Midtown / Part Time Satış Danışmanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Muğla bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bodrum Midtown / Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Bodrum Midtown / Lojistik Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bodrum Midtown / Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Boyner Kentpark / Kasiyer

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyner Kentpark / Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Ankara Kentpark / Lojistik Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Kentpark / Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Yöneticisi / Yönetmeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM ELSAN LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Mali İşler ve Finans Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REFLEKS YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Zincir Mağazalar Satış Yöneticisi/Yönetmeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elit Çikolata ve Şekerleme San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zincir Mağazalar Satış Yöneticisi/Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Müdürü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİNTOMİX PİGMENT PASTA SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Denetim Asistanı

Elit Bağımsız Denetim ve Yem. Mali Müş. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Vardiya Mühendisi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM ELSAN LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Satın Alma Müdürü

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Sigorta Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOROVALI OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Personeli Migros (Beylikdüzü)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli Migros (Beylikdüzü) arayışımız bulunmaktadır.

21. Üst Düzey Yönetici Asistanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hızır Global A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Elektronik Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM ELSAN LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Sürdürülebilirlik Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız NATUREL YENİLENEBİLİR ENERJİ TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürdürülebilirlik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Personeli Migros (Silivri)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli Migros (Silivri) arayışımız bulunmaktadır.

25. Mağaza Personeli Migros (Esenyurt)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli Migros (Esenyurt) arayışımız bulunmaktadır.