1. Makine Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTANKSAN METAL İNŞAAT VE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Makine Teknikeri

Elektrikli Ev Aletleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOTORFAN ELEKTRİK SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Makine Operatörü

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VELABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Makine İkmal Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine İkmal Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keramik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Sales Engineer

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Staubli San. Makina ve Aksesuarları Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Ressam

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMAKSAN Deri İnşaat Asansör Makina San.Tic.Ltd.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

8. Makine Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ET TÜRKMEN MÜH. İNŞ. GIDA HAYV. LTD. ŞTİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Doğalgaz Tesisat Teknisyeni - Milas

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üçay Mühendislik Doğalgaz Mak.İnş.Bilişim San.ve Tic.Ltd.Şti. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Doğalgaz Tesisat Teknisyeni - Milas arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim Müdürü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SC Eğitim Araçları için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Kontrol Personeli

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALEMDAROĞLU MAKİNA için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Depo Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TriaTech Tıbbi Sistemler San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri Temsilcisi

Matuya Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzmanı Dış Ticaret

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karya Tekstil San. Dış. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı Dış Ticaret arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Elemanı

Matuya Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Planlama Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ağaçlı Otomotiv Gıda Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ressam

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Prodinox Metal Mak. İnş. San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Artı Bilgisayar Satış ve Eğitim Hizmetleri İnşaat Makine Sanayi A.Ş.-TROY için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Torna Operatörü

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pi Makina için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Arge Elektrik Elektronik Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mikropor Makina San. Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Argon Kaynakçısı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız 312 MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Argon Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Logistics Specialist

ZOOMLION CIFA MAK. SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Logistics Specialist arayışımız bulunmaktadır.

23. Elektrik Montaj Personeli

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız 312 MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Marketing Specialist

ZOOMLION CIFA MAK. SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Marketing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

25. İşletme Müdür Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇAKALE ET ENTEGRE TESİSLERİ GIDA VE TUR TEKS İNŞ MAK İTH İHR SAN VE TİC LTD ŞTİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …