1. Banket Satış Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wellborn Luxury Hotel Kocaeli için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banket Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEV - Türk Eğitim Vakfı için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Ingilizce Öğretmeni ( Gebze-Americanlıfe)

American Life Language Institute için Kocaeli bölgesinde Ingilizce Öğretmeni ( Gebze-Americanlıfe) arayışımız bulunmaktadır.

4. Grafik Tasarımcı

American Life Language Institute için Kocaeli bölgesinde Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

5. Vardiya Mühendisi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. R&D Project Executive

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tisan Mühendislik Plastikleri San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak R&D Project Executive arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Elemanı (Mürekkep)

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı (Mürekkep) arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ensan Kalıp Ve Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEŞLER GİYİM TEKSTİL GIDA İNŞAAT TURİZM HAYVANCILIK OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız …

11. Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECE BOYA KİMYA SAN.VE TİC. A.Ş-ERCO için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. İnşaat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARABACAK MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. İhracat Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKON ARAŞTIRMA GELİŞTİRME METAL ELEKTRİK AYDINLATMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Yetiştirilmek Üzere İmalat Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BATEK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetiştirilmek Üzere İmalat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Laboratuvar Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sehatek Enerji Ver.Müh.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMLAK İZMİT MERKEZ TEMSİLCİLİĞİ için Kocaeli bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makine Bakım ve Onarım Grup Müdürü

KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım ve Onarım Grup Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Anestezi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konak Hastanesi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anestezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. İş Geliştirme Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lincoln Electric Türkiye için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak İş Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Liman Operasyon Elemanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız OYAK NYK RO-RO LİMAN İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Liman Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Tanker Şoförü

KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tanker Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış ve Pazarlama Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTERİA DANIŞMANLIK ULUSLARARASI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Linde Opsan Otomotiv Parça San. Ve Tic A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Pazarlamacı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİDELYA METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlamacı arayışımız bulunmaktadır.

25. İhracat Satış Elemanı

Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM KÜMES EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.