1. İnşaat Mühendisi (Merkez Ofis)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Merkez Ofis) arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Mühendisi (Merkez Ofis)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi (Merkez Ofis) arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Müşteri Danışmanı /Bursa

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Danışmanı /Bursa arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi E-Ticaret Müşteri Danışmanı - Ankara

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi E-Ticaret Müşteri Danışmanı - Ankara arayışımız bulunmaktadır.

5. Çağrı Merkezi Müşteri Danışmanı-İnbound

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Danışmanı-İnbound arayışımız bulunmaktadır.

6. Çağrı Merkezi Temsilcisi (İngilizce) ve (Rusça)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARUT HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Temsilcisi (İngilizce) ve (Rusça) arayışımız bulunmaktadır.

7. Güzellik Merkezi Banko Elemanı

OPİNİA BEAUTY GÜZELLİK MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güzellik Merkezi Banko Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Banka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Target İletişim Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Superonline İletişim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKKOYUNLU DİJİTAL TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Ofis Şefi (Tekirdağ)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi (Tekirdağ) arayışımız bulunmaktadır.

12. Güverte Tayfası (Gemi Adamı)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRC INTERNATİONAL SERVİCES LTD MERKEZİ MARSHALL ADALARI ANKARA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güverte Tayfası (Gemi Adamı) arayışımız bulunmaktadır.

13. Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Saha Mühendisi (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

14. Test ve Devreye Alma Mühendisi (Ankara/Tekirdağ)

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serban İnşaat için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test ve Devreye Alma Mühendisi (Ankara/Tekirdağ) arayışımız bulunmaktadır.

15. Makine Tayfası

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRC INTERNATİONAL SERVİCES LTD MERKEZİ MARSHALL ADALARI ANKARA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Tayfası arayışımız bulunmaktadır.

16. Güverte Tayfası

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRC INTERNATİONAL SERVİCES LTD MERKEZİ MARSHALL ADALARI ANKARA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güverte Tayfası arayışımız bulunmaktadır.

17. Kaptan

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRC INTERNATİONAL SERVİCES LTD MERKEZİ MARSHALL ADALARI ANKARA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaptan arayışımız bulunmaktadır.

18. Makine/Gemi Makine Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRC INTERNATİONAL SERVİCES LTD MERKEZİ MARSHALL ADALARI ANKARA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine/Gemi Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMLAK İZMİT MERKEZ TEMSİLCİLİĞİ için Kocaeli bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Teknisyeni

İş Merkezleri Yönetimi ve İşletimi A.Ş için Ankara bölgesinde Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Helpdesk Uzmanı

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Helpdesk Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Müşteri Hizmetleri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Çince Bilen Satış Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TM MARKETING DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çince Bilen Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim Elemanı

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİCA BOSS MEDİKAL ESTETİK CİHAZ ÜRETİM VE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız …

25. Tele Satış Danışmanı

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Qnb Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tele Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.