1. Kasa Sorumlusu - Capacity Avm Mağaza

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Home Sweet Home & Kervan Tekstil San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Capacity Avm …

2. Tuzla Viaport Marina Avm Mağazamıza Güvenlik Personeli Aramaktayız

Candemir Holding için İstanbul Anadolu bölgesinde Tuzla Viaport Marina Avm Mağazamıza Güvenlik Personeli Aramaktayız arayışımız bulunmaktadır.

3. İst Viaport - Satış Danışmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAFARİ KLİP TEKSTİLVE KİMYEVİ MADDELERTİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İst Viaport - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kundenberater (M/W/D) | İm Home-Office

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız FOUNDEVER ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenberater (M/W/D) | İm Home-Office arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı - Ankara Ankamall

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SAN A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Ankara Ankamall arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Yöneticisi - Balıkesir Ayvalık Cadde

English Home için Balıkesir bölgesinde Mağaza Yöneticisi - Balıkesir Ayvalık Cadde arayışımız bulunmaktadır.

7. Part Time Satış Danışmanı - Manisa Magnesia AVM

English Home için Manisa bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - Manisa Magnesia AVM arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü - İzmir Bornova Cadde

English Home için İzmir bölgesinde Mağaza Müdürü - İzmir Bornova Cadde arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - Manisa Magnesia AVM

English Home için Manisa bölgesinde Satış Danışmanı - Manisa Magnesia AVM arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan ve Kültür Ofis Elemanı (Lojistik)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan ve Kültür Ofis Elemanı (Lojistik) arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü - Jumbo Adana M1

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Jumbo Adana M1 arayışımız bulunmaktadır.

12. Part Time Satış Danışmanı - Bursa Korupark

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Bursa Korupark arayışımız bulunmaktadır.

13. Jumbo- İstanbul Optimum-Dönemsel Satış Temsilcisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Jumbo- İstanbul Optimum-Dönemsel Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Part Time Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Part Time Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı - İstmarina Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstmarina Avm arayışımız bulunmaktadır.

17. Part Time Satış Danışmanı - Serdivan Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Serdivan Avm arayışımız bulunmaktadır.

18. Part Time Satış Danışmanı - İzmit 41 Burda

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - İzmit 41 Burda arayışımız …

19. Satış Danışmanı - Galataport Avm

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SAN A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Galataport Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. Karacasever Deneyimi Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karacasever Deneyimi Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı - Gaziantep Geneli

English Home için Gaziantep bölgesinde Satış Danışmanı - Gaziantep Geneli arayışımız bulunmaktadır.

22. İç Mimar

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız B2 HOME MOBİLYA DEKORASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

23. İzmir İstinye Avm - Part Time Satış Danışmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir İstinye Avm - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Müdürü - Diyarbakır Mağazaları

English Home için Diyarbakır bölgesinde Mağaza Müdürü - Diyarbakır Mağazaları arayışımız bulunmaktadır.

25. Mağaza Depo Elemanı - Marmara Park Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Depo Elemanı - Marmara Park Avm arayışımız bulunmaktadır.