1. Karayolu Lojistik Operasyon Personeli

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eyüp Lojistik Uluslararası Kara ve Deniz Nakliyatı Ticaret A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karayolu Lojistik Operasyon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Güvenlik Saha Operasyon Yöneticisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALYANS BİNA VE TESİS YÖNETİMİ DANIŞMANLIK ORGANİZASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Saha Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAK GLOBAL HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Sigorta Teknık Operasyon Yöneticisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAĞATAY SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknık Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Lojistik Operasyon Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBABACAN ULUSLARARASI NAKLİYAT AKARYAKIT için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Operasyon Sorumlusu

NEVZAT ECZA DEPOSUTİC.VE SAN.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Operasyon Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asil Lojistik ve Ulaştırma Hizmetleri LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Lojistik Operasyon Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Operasyon Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İhracat Operasyon Uzman Yardımcısı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Liman Operasyon Elemanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız OYAK NYK RO-RO LİMAN İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Liman Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mkr Hava ve Deniz Taşımacılığı Ltd. Şti için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Hava Kargo Operasyon Uzmanı - Yardımcısı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava Kargo Operasyon Uzmanı - Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satınalma ve Dış Ticaret Operasyon Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız 740 İnşaat Taah. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve Dış Ticaret Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Operasyon Asistanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜNYA DEĞİŞMEDEN TURİZM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Operasyon Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Votek Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Operasyon Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAMAK MAKİNA SANAYİ. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Hava Kargo İhracat Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava Kargo İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Operasyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUTO GONG için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Operasyon Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAPPA KİMYA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Otomotiv Enerji Pazarlama Nakliyat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş …

22. Vinç Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vinç Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Pazarlama Temsilcisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GCL GLOBAL KONTEYNER HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı

Kar Spor için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Kayse... bölgesinde Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAR-SU ÇAMLICA KÖYÜ SU İŞLETMELERİ A.Ş.-(KARDELEN DOĞAL MİNERALLİ SU) için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.