1. GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire arayışımız bulunmaktadır.

2. Kamyon /Tır Şoförü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Transpop Lojistik Hizmetleri Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon /Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Pazarlama Kamyon Şoförü

Kuruyemiş Sektörü sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBEYOĞLU SARAÇOĞLU KURUYEMİŞ VE GIDA SAN. TİC.LTD için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Kamyon Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bonfilet için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Kamyon Şoförü / İzmir Menderes Depo

Kim Grup için İzmir bölgesinde Kamyon Şoförü / İzmir Menderes Depo arayışımız bulunmaktadır.

6. Makine Mühendisi - Tire

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi - Tire arayışımız bulunmaktadır.

7. Kamyon Şoförü

Intertoll Turkey İşletme ve Bakım A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - İzmir / Tire

MNG Kargo için İzmir bölgesinde Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - İzmir / Tire arayışımız bulunmaktadır.

9. Kamyon Şoförü

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız karşıyaka plastik amb mal san ve tic ltd şti için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı - İzmir Tire Cadde

Madame Coco için İzmir bölgesinde Satış Danışmanı - İzmir Tire Cadde arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı - İzmir Tire Cadde

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Tire Cadde arayışımız bulunmaktadır.

12. Kamyon Şoförü

Tezel Lojistik için İstanbul Anadolu bölgesinde Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Volvo Kamyon Garanti Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARUBENİ DAĞITIM VE SERVİS A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Volvo Kamyon Garanti Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Kamyon Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankapark dizayn müh.inş.san ve tic ltd şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

15. Kamyon Şoförü

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saydaş Plastik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Müşteri Danışmanı ( Kamyon)

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müşteri Danışmanı ( Kamyon) arayışımız bulunmaktadır.

17. Kamyon Şoförü

ÖZGÜN GRUP ZİRAAT HAYVANCILIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kamyon Şoförü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM TUZ KİMYA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Sürücü Kurye- İzmir / Tire

MNG Kargo için İzmir bölgesinde Sürücü Kurye- İzmir / Tire arayışımız bulunmaktadır.

20. Kamyon Filo Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Filo Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kamyon Şoförü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Durukan Teknik Ölçü ve Tartı Aletleri Sanayi Ticaret Ltd Şti için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Kamyon Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız FBA YAPI SAN VE TİC A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Proje Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAN Kamyon ve Otobüs Tic A.Ş. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Teknisyeni

TOSBİ Tire Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Pazarlama Uzmanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tirim İnşaat Mimarlık Taahhüt San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.